senjorų kineziterapija

Kineziterapija mažoje grupėje skirta griuvimų prevencijai, koordinacijos,
statinės bei dinaminės pusiausvyros, bendros fizinės ištvermės, kvėpavimo
bei širdies ir kraujagyslių sistemų funkcijos ir nuotaikos gerinimui.

kaip vyksta užsiėmimai?

testavimas

Pradedant bet kokią programą svarbu žinoti, ką galime dabar, kad galėtume palyginti su tuo, ką galėsime ateityje. Atliekami fizinio pajėgumo ir koordinacijos testai, skirti apatinių ir viršutinių galūnių jėgai, ištvermei, paslankumui bei bendrai koordinacijai vertinti. Šie testai pakartojami periodiškai.

kokie pratimai atliekami?

Atliekami tempimo, sąnarių paslankumo, raumenų ištvermės bei jėgos, koordinacijos bei pusiausvyros lavinimo pratimai su kineziterapijos įrankiais. Siekiant maksimalaus efektyvumo sudaromos mažos grupės iš ne daugiau kaip 6
žmonių. Užtikrinamas didelis dėmesys kiekvienam lankytojui.

kodėl to reikia?

Tam, kad gyvenimo kokybę kuo mažiau ribotų su senėjimu susiję procesai. Siekiant senėjimo procesus atitolinti, o susijusių komplikacijų išvengti, reikalingas adekvatus fizinis krūvis, prie kurio organizmas gali prisitaikyti.

Kineziterapija padės sumažinti bendrą nuovargį, griuvimų bei su jais susijusių lūžių riziką, pagerins nuotaiką, savarankiškumą, bendrą ištvermę ir fizinę funkciją.

pasirinkitę narystę

Pirmas kartas – nemokamas! 1 kartas – 10€. Įsigijusiems PENDEX narystę – pusė kainos. Narystės galioja 30d. nuo įsigijimo.

4 kartai

35€

/mėn.

Treniruotės kaina - 8,75€

8 kartai

55€

/mėn.

Treniruotės kaina - 6,88€

12 kartų

75€

/mėn.

Treniruotės kaina - 5,75€

Turite klausimų?

Su mielu noru atsakysime!

Žirmūnų g. 70

+370 658 78 488